Kutup Yıldızı Projesi

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Ufuk Ayboran kordinatörlüğünde gerçekleştirdiğimiz Kutup Yıldızı Projesi'nin üçüncü aşaması tamamlandı. Bu aşamada çeşitli meslek dallarında başarı yakalamış mezunlarımızın mevcut öğrencilerimize hitaben yazdıkları mektuplardan oluşan kitabımız belediyemizin desteğiyle basıldı. Okul Müdürümüz Sayın Ahmet Turan Ulutaş ve Türk Dili Edebiyatı Öğretmenimiz Ufuk Ayboran, Sivas Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ebubekir Sıddık Savaşçı'yı makamında ziyaret ederek kendilerine projeye verdikleri destekten dolayı teşekkür edip proje sonunda çıkan kitaptan takdim ettiler. Milli Eğitim Müdürü Sayın Ebubekir Sıddık Savaşçı hem proje hem de okulumuzdaki diğer çalışmalar dolayısıyla Okul Müdürümüz Ahmet Turan Ulutaş'ı tebrik edip başarılarımızın devamını diledi.

09.07.2021 1004

09-07-2021