Ahmet Turan ULUTAŞ - Müdür

Ahmet Turan ULUTAŞ - Müdür

1974 Sivas doğumludur. Sırasıyla; Vali Varinli İlkokulu, Behrampaşa Oratokulu ve Halil Rıfat Paşa Lisesi okullarında eğitimini tamamlamıştır.

Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi/Felsefe Grubu Öğretmenliği Bölümünde lisans eğitimini tamamlamıştır.

1998 yılında İlimiz Yeniçubuk Lisesi´nde felsefe grubu öğretmeni olarak göreve başlamıştır. Buradaki çalışmalarından ötürü iki defa teşekkür belgesi, bir defa takdirname belgesi ve bir defa da aylıkla ödüllendirme belgesi ile taltif edilmiştir.

2004 yılında Cumhuriyet Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü´nden "Felsefe Eğitimi ve Sorunları" teziyle yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır.

2005 yılında MEB Müdür Yardımcılığı sınavında başarılı olarak Sızır Lisesi´ne müdür yardımcısı olarak atanmıştır. Görevi sırasında bir defa takdirname belgesi ve okulun genel teftişleri esnasında bakanlık müfettişlerinin teklifi ortaöğretim genel müdürlüğünün olurları ile teşekkür belgesi ile taltif edilmiştir.

 2010 yılında MEB Müdürlük sınavında başarılı olarak aynı okula okul müdürü olarak atanmıştır. Görevi esnasında 2012 yılında TÜBİTAK Lise Öğrencileri Arası Proje Yarışmasında okulun almış olduğu bölge birinciliği ve Türkiye final elemeleri teşvik ödülü ile, 2014 yılında ilimiz TKY kurum kategorisinde il birinciliği derecesiyle iki defa başarı belgesi ile taltif edilmiştir. 2020 yılında başarı belgesi, 2021 yılında üstün başarı belgesi ve ödül belgesi ile taltif edilmiştir.

2019 yılı yönetici görevlendirme süracinde aynı okulda sekiz yıllık çalışma süresini tamamladığından (ek-1 formu puanına göre) okulumuza okul müdürü olarak görevlendirilmiştir. 

Evli ve üç çocuk babasıdır.

Müdürümüze ulaşmak için;            facebook/Ahmet Turan Ulutaş                

E-Posta: atulutas@gmail.com          twitter/atulutas

 

(346) 241 1670 (346) 241 1826 Eposta